пʼятниця, 15 травня 2015 р.

Палярня "Чехович"

   Одного понеділкового ранку наше місце зустрічі змістилося від фонтану Адоніса до "Скрині" і йшли ми смакувати каву вже не у "Світ кави" чи іншу кав'ярню, що розташована на пл. Ринок. Це взагалі рідкісне явище адже більшість закладів вартих уваги у Львові знаходяться в межах 5 хвилин ходьби один від одного, а центром їх є площа Ринок. Все це було ще до тієї активної хвилі коли про палярню "Чехович" заговорити і почали активно публікуватися фото звідти у інстаграм-акаунтах відвідувачів, та публікація про нього відкладалася протягом певного часу. Сьогодні настав час поділитися усіма своїми враженнями про палярню "Чехович".
   Знаходиться палярня на вул.Героїв УПА,72 (орієнтуємося на Sport Life). На момент, коли ми там були, палярня працювала лише в будні дні з 10:00 до 19:00 та нещодавно графік роботи трохи змінився: в будні з 8:29 до 20:01 і в суботу з 9:59 до 18:01. 
   Перш за все, що мене вразило - це безперечно інтер'єр закладу у стилі Loft, а це не є характерним для закладів Львова. Багато простору, світла і затишку. Інтер'єр надихає: тут хочеться обговорювати всілякі ідеї, працювати, творити. Дуже зручні дивани і крісла, і взагалі атмосфера закладу дуже затишна і невимушена. 
   В палярні "Чехович" смажать і варять альтернативну каву. До того моменту я не цілком добре усвідомлювала для себе, що саме собою являє альтернативна кава, як, власне, і не знала, що таке кемекс. Меню як такого тут не має: є різні десерти, випічка та головна увага зосереджена на приготуванні якісної кави. Сюди не приходять поїсти - це місце для смакування дійсно смачної кави та черпання натхнення. Для себе обрала я тут флетвайт (37грн), якого раніше не куштувала. Що є таке флетвайт? "Це ідеальне поєднання кави і молока", - цитуючи бариста Назара. Моя коліжанка, а за сумісництвом місцевий ревізор по какао, його і тут собі обрала (39грн). 
  Про інтер'єр я зазначила, про меню також, ще декілька слів про обслуговування і так через 2-3 речення мала б закінчитися ця публікація. Мала б, але вона так не закінчиться, бо ранок проведений у палярні "Чехович" не був просто ранком, де ми сиділи, попивали каву, спілкувалися і юзали гаджети. Ранок у палярні "Чехович" показав мені справжній рівень обслуговування і спілкування з клієнтами. Дуже неочікувано було, коли нас покликали глянути як саме дегустується кава. Не просто глянути, я на собі відчула як це потрібно правильно засьорбувати каву,щоб усіма рецепторами відчути її смак. Вперше тут я побачила як обсмажується кава і взагалі дізналася,що таке ростер. Дякуємо, власнику Данилу, що він продемонстрував нам усю специфіку цього процесу. Бариста Назар нам багато розказував про каву, про те як завдяки німецькому хіміку появився кемекс, продемонстрував нам техніку приготування кави за допомогою кемекса, яку ми з задоволенням смакували і повинна зауважити, що вона дуже смачна. Для мене найкраща кава у "Світі кави", але після "Чеховича" маю зазначити, що тут кава безперечно на рівні!  
  За історію понеділкових ранків - ранок у палярні "Чехович" є безперечно одним з кращих:задав бадьорості і подарував натхнення на увесь день. В атмосфері цього закладу відчувається натхнення і я не здивована, бо тут працюють люди, які люблять те, що вони роблять. Сюди хочеться повертатися і ми ще не одноразово це зробимо. Чудова кава, чудовий інтер'єр, виняткове обслуговування. Хочеться побажати палярні "Чехович" розвитку, успіху і такого ж хорошого рівня обслуговування і спілкування з клієнтами! 



Фото - Іванка Думич

Немає коментарів:

Дописати коментар